Depo Rutubet Kurutma

Depo rutubet kurutma ihtiyacı durumunda depo gibi alanlarda oluşan nem ve rutubet bir an önce kurutma işlemi olması için mutlaka bir nem kurutma cihazı kullanılır

Depo Rutubet Kurutma

Depo rutubet kurutma ihtiyacı durumunda depo gibi alanlarda oluşan nem ve rutubet bir an önce kurutma işlemi olması için mutlaka bir nem alma kurutma cihazı ihtiyacı olacaktır.   

Firmamız bünyesinde çalışan alanında profesyonel ekip arkadaşlarımız ile depo ve arşiv odalarınızda nem oranı ölçümü yaparak soruna uygun cihazlar kullanmaktayız.

Depoların temizliği kadar nemli ya da rutubetli olup olmadığı da oldukça önemlidir. Havada bulunan nem kurutularak giderilmektedir.

Fakat yayılan rutubet için bazen uzun vadeli çözümler bulunabilmektedir. Rutubet bir duvarı içten içe çürütebilir.

Ağır bir koku ile etrafa yayılan rutubet meydana getireceği küf ve paslanma ile göz önüne çıkacaktır.

Depolarda önemli olan ortamda bulunan nem oranının mutlak nem oranına uygun olarak dengelenmesi ve aynı seviyede tutulmasıdır.

Depolarda bulunan havanın kuru olması muhafaza edilen ürünlerin ve eşyaların uzun ömürlü kullanımı için oldukça önemlidir.

Depo rutubet kurutma firması olarak siz değerli müşterilerimize nem ala ve rutubet giderme konusunda hizmetlerimiz sürmektedir.

Depolarda rahatlıkla kullanabileceğiniz rutubet alma cihazları taşınabilir özelliği ve elektrikli çalışması ile sizlere kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Nem ve rutubet alma cihazları sadece tek bir işlem için kullanılmaz. Havayı kurutma için, rutubeti kurutmak ve gidermek için, ortamdaki havayı temizlemek için de kullanılmaktadır.

Ayrıca depo rutubet giderme cihazlarının sessiz çalışma özellikleri sayesinde büyük kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Depolarınızda uygun bir yere kurulacak olan depo rutubet giderme cihazı depo nem seviyesine uygun ayar yapıldıktan sonra çalıştırılmalıdır.

Her rutubet giderici cihazın kapasitesi birbirinden farklıdır. Mesela fabrikalardaki rutubeti gidermek için daha büyük abatlı ve daha geniş alana etki edecek bir rutubet giderici cihaz kullanılmalıdır.

Sizlerin rutubet giderme cihazı seçimi yapmadan önce arıza ve sorun tespiti yaptırmanız gerekmektedir.

Soruna uygun yani rutubet derecesine ve hasarına uygun bir cihaz seçilmelidir. Böylece işlem bittikten sonra daha verimli sonuçlar alınabilir.

Bu konuyu belirtmemizin sebebi geniş çaplı alanlarda ev tipi ya da oda tipi diye adlandırılan rutubet giderme cihazlarının kullanılması verimli bir sonuç getirmeyecektir.

Bunun için her alana uygun olarak tasarlanarak üretilen rutubet giderme ve nem alma cihazları bulunmaktadır.  

Depo rutubet alma ve kurutma firması olarak bizler ile iletişime geçerek depo rutubet giderme cihazları ve makineleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sadece nem alma seviyesinde hizmet veren bir düşük ayarlı cihazdan rutubet gidermesin ya da rutubeti kurutmasını beklememelisiniz.

Bunun için hasar tespiti ya da rutubet ölçümü yaptırmalı ve buna uygun olan bir cihaz seçmelisiniz. Depo rutubet kurutma cihazı kullanırken dikkat etmeniz kurallardan bahsetmek istiyoruz.

Bilindiği gibi her nem alma ve rutubet giderme cihazının ya da makinesinin bir su haznesi bulunmaktadır.

Bu su haznesini sürekli olarak açmak, çıkartmak ve yeniden takmak rutubet kurutma cihazınızın bozulmasına sebep olabilir.

Su haznesi dolduğunda alarm veren ya da su haznesinin dolumunu dışarıdan görebileceğiniz sistemli bir rutubet kurutma cihazı almaya dikkat etmelisiniz.

Depo rutubet kurutma cihazının en önemli aparatı olan su tankını boşalttıktan sonra temizlemeli ve yine eski yerine çıkarttığınız gibi takmalısınız.

Su haznesi cihazdan ayrı iken cihazı çalıştırmamalısınız. Rutubet kurutma cihazları sadece suyu ve nemi emek su haznesinde biriktirir.

Cihaz çalışır durumda iken cihazın hiçbir kapağını açmamalı ve cihaza ek olarak hiçbir ek madde takmamalısınız.

Depolarda kullanacağınız rutubet giderme cihazlarının depo kapasitenize uygun olup olmadığını uzman bir satış danışmanına sormalısınız.

Bu noktada belirtmek isteriz ki depolar için kullanılan rutubet giderici cihazların hem katı cisimler için hem de sıvı rutubet ve nem alıcı çeşitleri bulunmaktadır.

Sizlerin sorununa hangisi doğru bir çözüm çıkartacaksa o cihazı kullanmanızı önermekteyiz. Depo rutubet kurutma fiyatları ve cihazları için firmamızı arayabilirsiniz.

#deporutubetkurutma #depokurutma #rutubetkurutma #deporutubetkurutmafirması #deporutubetkurutmacihazı