Profesyonel Sıva Kurutma Makinesi TTK 1500

Profesyonel Sıva Kurutma Makinesi TTK 1500

Profesyonel Sıva Kurutma Makinesi TTK 1500 24 saatte 300 litreye kadar nem alma kapasitesi ile kurutma ve nem alma cihazları içerisinde en üstün özelliğe sahip olan bir cihazdır.

Profesyonel sıva kurutma Makinası TTK 1500 1700 m3 büyüklüğe sahip alanlarda rahatlıkla kullanılmakta ve mükemmel sonuçlar vermektedir.

-15 dereceye kadar kurutma yapabilmesi ile artık rutubete dönüşmüş olan nemlenmeyi bile çözüme kavuşturmakta ve nem dengesini sağlamaktadır.

Kırılmaz çelik sac konstrüksiyondan imal edilen TTK 1500 35 – 100 aralığında olan bağıl nemi ortamdan uzaklaştırmakta ve ortamda bir daha nemlenme olayının oluşmasına engel olmaktadır.

Yüksek üfleme gücü ve hiç durmadan çalışabilme özelliği ile geniş alanlarda kullanılmaya elverişli olması özellikle büyük alanlarda uygulanan sıva işleminin beklenen ve tahmin edilen zamandan çok daha kısa bir zaman dilimi içerisinde kurutulmasını sağlamaktadır.

Hiç ara vermeden çalışması esnasında performansından en küçük bir düşme dahi olmadan çalışması cihazın dayanıklılık ve performans testinden geçer not almasını sağlamaktadır.

130 kg ağırlığa sahip olan cihaz 400V giriş voltajına sahip olup 2.7kW güç tüketimine sahiptir.

Cihaz kullanmakta olduğu elektrik enerjisinin tamamını ısı enerjisine çevirmekte ve bu bağlamda kullanıcı dostu bir cihaz olduğunu da ispat etmektedir.

TTK 1500 sıva kurutma makinesi işlevi ve büyüklüğü ile karşılaştırıldığında son derece sessiz bir şekilde çalışmakta olup 58 desibel ses yüksekliği bulunmaktadır.

Bu ses yüksekliği ile yaşam alanlarında hiçbir rahatsızlık vermeden rahatlıkla kullanılabilir.

Taşma emniyetli olması uzun süreli ve kontrol edilemeyecek durumlarda çalışmaya elverişli olduğunun bir göstergesi olup, gerektiğinde 2,5 metre yüksekliğe kadar açık alan veya kanalizasyona su atılımı sağlanabilmektedir.

Güçlü kompresörü, yüksek iletim basıncı ve son derece sağlam işçiliği ile dikkat çeken TTK 1500 cihazını firmamız aracılığı ister satın alabilir, isterseniz de kiralayabilirsiniz.

Firmamız aracılığı ile kiralayacağınız sıva kurutma cihazı TTK 1500 cihazı vereceğiniz adrese firma personellerimiz tarafından ulaştırılmakta ve cihazın çalışma sistemi uygulamalı olarak tarafınıza gösterilmektedir.

Cihazın kullanımı son derece basit olup, bir kere uygulamalı olarak gösterildikten sonra herkes tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Cihazın teslimi esnasında kullanıldığı zaman lazım olabilecek diğer aparatları da tarafınıza teslim edilecek ve cihazdan maksimum verim alabilmeniz için gerekli olan tüm ipuçları tarafınıza iletilecektir.

Kiralık sıva kurutma makinesi TTK 1500 dönemsel sıva kurutma çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.

Kiralama yöntemi ile hem kısa sürede sorununuza çözüm bulabileceğiniz gibi, satın alma maliyetinden daha düşük bir fiyata sıvanızı kurutabilir ve inşaat işleyişinizin devamını sağlayabilirsiniz.

Sıva kurutma işleminin sağlıklı bir şekilde yapılmaması ilerleyen zamanlarda binanın sık sık nemlenme sorunu ile karşılaşmasına neden olabileceği gibi, sıvanın üzerine uygulanacak olan yalıtım sistemleri, badana ve boya gibi materyallerin işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirememelerine de sebep olmaktadır.

Sıva kurutma işlemi sıva uygulamasının hemen ardından gerçekleştirilmesi gereken bir iş olup, sıvanın kendi kendine kurumasını beklemek yapılabilecek en büyük hataların başında gelmektedir.

Bekleme yöntemi ile sıvayı kurutmak hem binanın sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını engellemekte hem de bina yapım sürecinin uzamasına sebep olmaktadır.

Sıva kurutma makinası TTK 1500 sıvanızı kurutma işlemini ve sıvanızda yetersiz kurutma yüzünden oluşabilecek nemlenme sorununuzu mümkün olan en kısa sürede çözmekte size sadece kurutulan ve nemi dengelenen alana badana ve boya işlemlerini uygulamak kalmaktadır.

TTK 1500 sıva kurutma makinesi kiralama firması olarak cihazımızın performansından son derece eminiz.

Sıva kurutma işlemlerinizi ve sıvalarınızda oluşmuş olan nemlenmenizin derecesi ne olursa olsun tahmin ettiğiniz zaman diliminden daha kısa bir süre içerisinde cihazımız nem dengesini sağlayarak ortamı yaşanılabilir ve diğer uygulamaların uygulanabileceği bir hale getirmektedir.